Womenra är vetenskapligt framtagen för att ge intensiv sexuell tillfredsställelse för kvinnor som söker ultimat njutning. Womenra verkar genom att öka det genitala blodflödet till vaginan och leder till intensifierad njutning under sexuella aktiviteter.

Lär dig mer

Produktbeskrivning

Drog Namn

Womenra – Viagra för kvinnor

Användningsområde

Womenra används i stor utsträckning bland kvinnor för att ge intensiv sexuell tillfredsställelse och en ultimat njutning. Womenra innehåller 100 mg Sildenafil Citrate. Womenra träder i kraft efter cirka 45 minuter och dess effekt varar i 4-6 timmar.

Drogklass mekanism

Womenra verkar genom att öka det genitala blodflödet till vaginan och det leder till en intensifierad njutning under sexuella aktiviteter.

Hur tas den

Låt verka 45 minuter före samlag för att behandlingen ska bli mest effektiv. Efter att ha tagit pillret kan du förvänta dig att effekten stannar kvar i kroppen i upp till 6 timmar.

Missad dos 

Womenra bör vidtas vid behov och därför riskerar du inte att missa en dos.

Leverans & Betalning

Leveranskostnader

Vi erbjuder GRATIS leverans världen över via flygfrakt

Leveranskostnader

Vad är Generiska mediciner?

Leveranspaket

Produkter skickas i ett vanligt diskret paket för din diskretion. Du kommer automatiskt meddelas via e-post ter att produkten skickats. Beställningar som innehåller mer än 90 piller skickas i två paket och lämnar åra apotek med tre dagars intervall.

Betalningsalternativ

Vi accepterar för närvarande Visa, Mastercard, AMEX, JCB, DINERS och eCheck. Du blir meddelad via mail när din betalning har godkänts.

Generell Säkerhet

Fråga din läkare

Womenra är vetenskapligt framtagen för att ge intensiv sexuell tillfredsställelse för kvinnor som söker den ultimata njutningen. Även om det används av en stor utsträckning kvinnor, så kan inte alla kvinnor säkert använda den. För att säkerställa att den är lämplig för dig, rådfråga en läkare eller en vårdgivare innan Womenra tas och läs de bifogade instruktionerna. Varning – Tas Womenra med någon annan medicin som innehåller nitrater så kan den orsaka att blodtrycket sjunker till en farlig nivå.

Bieffekter

Under normala förhållanden är biverkningarna lindriga och kan ge huvudvärk, ansiktsrodnad och orolig mage. Andra eventuella biverkningar är dock mindre vanliga: känslighet för ljus och en blåaktig/dimmig syn. Vid upplevelse av bröstsmärtor, illamående eller yrsel under samlag, uppsök omedelbart läkare.

Använd inte

Innan du tar Womenra bör du kontakta din läkare eller hälsorådgivare. Om du har några biverkningar som oroar dig, tala med din läkare och sluta ta medicinen omedelbart.

Förvaring

Förvara Womenra i rumstemperatur 15-30 ° C (59-86 ° F). Förvaras oåtkomligt för barn, fukt och värme.

Generisk VS Original

What Are Generic Drugs?

De flesta patienter som får sina recept i dag väljer att köpa generiska läkemedel. ett generiskt läkemedel är en kopia som är detsamma som ett varumärkes drog i dosering, säkerhet, hållfasthet, hur det tas, kvalitet, prestanda och avsedd användning.

Varför är Generiska billigare än original Mediciner?

Idag är nästan hälften av alla recept fyllda med Generiska läkemedel. Det är billigare på grund av att tillverkare av generiska läkemedel inte har investeringskostnaderna för utvecklare av ett nytt läkemedel. Nya läkemedel utvecklas under patentskydd. Patentet skyddar investeringar, bland annat forskning, utveckling, marknadsföring och främjande-genom att ge företaget ensamrätt att sälja läkemedel när den är i kraft. Som patent nära utgången, kan tillverkare ansöka till FDA att sälja generiska versioner. Eftersom dessa tillverkare inte har samma utvecklingskostnader, kan de sälja sina produkter till stora rabatter. Dessutom, när generiska läkemedel är godkända, blir det större konkurrens, vilket håller ner priset.Idag är nästan hälften av alla recept fyllda med Generiska läkemedel. Generiska läkemedel.

Hur tillverkas Generiska läkemedel?

Generiska företag har anläggningar som är jämförbara med märkesföretag. Faktum är att Märkesprodukters företag är knutna till uppskattningsvis 50 procent av de generiska läkemedelsproduktioner. De gör ofta kopior av deras egna eller andra märkesdroger men säljer dem utan varumärke.

Är Generiska läkemedel lika säkra som originalmedicinerna?

“Eftersom generiska läkemedel i allmänhet säljs för mindre än drogvarumärken, tror många felaktigt att generiska läkemedel måste vara sämre än märkesvaror. Generiska läkemedel innehåller exakt samma aktiva ingredienser som Märkesprodukters läkemedel och är lika säkra och effektiva. “